Уникатна технологија

WOOD FOR LIFE

За паркетот да остане нов
низ годините
ДИЗАЈН

АВТЕНТИЧНОСТ

Секое парче има
уникатен изглед.
Quick Step Колекции

Избор на колекции

Избор на неколку колекции од подовите на Quick Step

Classic (17)

Eligna (21)

Impressive (18)

Palazzo (11)

Variano (4)

Со помош на Room Viewer

ВИДЕТЕ ГО ОДБРАНИОТ ПОД ВО ВАШАТА ПРОСТОРИЈА

Сакате да видите како изгледаат различни модели на подови во вашата просторија пред да се одлучите за вистинскиот модел? Со помош на Quick-Step Room Viewer тоа е можно.
Водич за подови

Blog

Информации и совети за избор на вистински под

Претплатете се на нашиот newsletter

Дознајте први за сите новости и промоции