Showing all 12 results

Show sidebar

CASTELLO BARREL КАФЕН МАСЛЕН ДАБ CAS3897S

Rated 0 out of 5
4.944 ден/m2

Димензии

1 кутија = 6 штици = 1,5834 метри Должина: 182 м - Ширина: 14,5 см Дебелина: 14 мм
 • Долги дрвени плочи
 • Седум слоеви на лак применети однапред (Мат, свила или сатен)
 • Внимателно избрано дрво
 • Беспрекорно задоволство за корисникот
 • 14 mm дебелина
 • Создава длабочина во вашата соба
 • Брзо и лесно се поставува
 • Солуции за сите дополнителни додатоци
Add to cart

CASTELLO CAPPUCCINO ДАБ МАСЛЕН CAS1478S

Rated 0 out of 5
5.253 ден/m2

Димензии

1 кутија = 6 штици = 1,5834 метри Должина: 182 м - Ширина: 14,5 см Дебелина: 14 мм
 • Долги дрвени плочи
 • Седум слоеви на лак применети однапред (Мат, свила или сатен)
 • Внимателно избрано дрво
 • Беспрекорно задоволство за корисникот
 • 14 mm дебелина
 • Создава длабочина во вашата соба
 • Брзо и лесно се поставува
 • Солуции за сите дополнителни додатоци
Add to cart

CASTELLO DUNE БЕЛ ДАБ МАСЛЕН CAS1473S

Rated 0 out of 5
6.489 ден/m2

Димензии

1 кутија = 6 штици = 1,5834 метри Должина: 182 м - Ширина: 14,5 см Дебелина: 14 мм
 • Долги дрвени плочи
 • Седум слоеви на лак применети однапред (Мат, свила или сатен)
 • Внимателно избрано дрво
 • Беспрекорно задоволство за корисникот
 • 14 mm дебелина
 • Создава длабочина во вашата соба
 • Брзо и лесно се поставува
 • Солуции за сите дополнителни додатоци
Add to cart

CASTELLO HONEY ДАБ МАСЛЕН CAS1472S

Rated 0 out of 5
6.489 ден/m2

Димензии

1 кутија = 6 штици = 1,5834 метри Должина: 182 м - Ширина: 14,5 см Дебелина: 14 мм
 • Долги дрвени плочи
 • Седум слоеви на лак применети однапред (Мат, свила или сатен)
 • Внимателно избрано дрво
 • Беспрекорно задоволство за корисникот
 • 14 mm дебелина
 • Создава длабочина во вашата соба
 • Брзо и лесно се поставува
 • Солуции за сите дополнителни додатоци
Add to cart

CASTELLO SILK ЕКСТРА МАТ ДАБ CAS3894S

Rated 0 out of 5
6.118 ден/m2

Димензии

1 кутија = 6 штици = 1,5834 метри Должина: 182 м - Ширина: 14,5 см Дебелина: 14 мм
 • Долги дрвени плочи
 • Седум слоеви на лак применети однапред (Мат, свила или сатен)
 • Внимателно избрано дрво
 • Беспрекорно задоволство за корисникот
 • 14 mm дебелина
 • Создава длабочина во вашата соба
 • Брзо и лесно се поставува
 • Солуции за сите дополнителни додатоци
Add to cart

CASTELLO SNOW БЕЛ ЕКСТРА МАТ ДАБ CAS3884S

Rated 0 out of 5
5.315 ден/m2
CAS3884S
 
 
Add to cart

CASTELLO ВЕНГЕ ДАБ СВИЛА CAS1343S

Rated 0 out of 5
5.500 ден/m2

Димензии

1 кутија = 6 штици = 1,5834 метри Должина: 182 м - Ширина: 14,5 см Дебелина: 14 мм
 • Долги дрвени плочи
 • Седум слоеви на лак применети однапред (Мат, свила или сатен)
 • Внимателно избрано дрво
 • Беспрекорно задоволство за корисникот
 • 14 mm дебелина
 • Создава длабочина во вашата соба
 • Брзо и лесно се поставува
 • Солуции за сите дополнителни додатоци
Add to cart

CASTELLO КАФЕН ДАБ МАТ CAS1352S

Rated 0 out of 5
5.500 ден/m2

Димензии

1 кутија = 6 штици = 1,5834 метри Должина: 182 м - Ширина: 14,5 см Дебелина: 14 мм
 • Долги дрвени плочи
 • Седум слоеви на лак применети однапред (Мат, свила или сатен)
 • Внимателно избрано дрво
 • Беспрекорно задоволство за корисникот
 • 14 mm дебелина
 • Создава длабочина во вашата соба
 • Брзо и лесно се поставува
 • Солуции за сите дополнителни додатоци
Add to cart

CASTELLO ПОЛАР ДАБ МАТ CAS1340S

Rated 0 out of 5
6.489 ден/m2

Димензии

1 кутија = 6 штици = 1,5834 метри Должина: 182 м - Ширина: 14,5 см Дебелина: 14 мм
 • Долги дрвени плочи
 • Седум слоеви на лак применети однапред (Мат, свила или сатен)
 • Внимателно избрано дрво
 • Беспрекорно задоволство за корисникот
 • 14 mm дебелина
 • Создава длабочина во вашата соба
 • Брзо и лесно се поставува
 • Солуции за сите дополнителни додатоци
Add to cart

CASTELLO ПРИРОДЕН ДАБ МАТ CAS1341S

Rated 0 out of 5
6.489 ден/m2

Димензии

1 кутија = 6 штици = 1,5834 метри Должина: 182 м - Ширина: 14,5 см Дебелина: 14 мм
 • Долги дрвени плочи
 • Седум слоеви на лак применети однапред (Мат, свила или сатен)
 • Внимателно избрано дрво
 • Беспрекорно задоволство за корисникот
 • 14 mm дебелина
 • Создава длабочина во вашата соба
 • Брзо и лесно се поставува
 • Солуции за сите дополнителни додатоци
Add to cart

CASTELLO ПРИРОДНО НАСЛЕДЕН ДАБ CAS1338S

Rated 0 out of 5
5.376 ден/m2

Димензии

1 кутија = 6 штици = 1,5834 метри Должина: 182 м - Ширина: 14,5 см Дебелина: 14 мм
 • Долги дрвени плочи
 • Седум слоеви на лак применети однапред (Мат, свила или сатен)
 • Внимателно избрано дрво
 • Беспрекорно задоволство за корисникот
 • 14 mm дебелина
 • Создава длабочина во вашата соба
 • Брзо и лесно се поставува
 • Солуции за сите дополнителни додатоци
Add to cart

CASTELLO ХАВАНА ЧАДЕН ДАБ CAS1354S

Rated 0 out of 5
6.180 ден/m2

Димензии

1 кутија = 6 штици = 1,5834 метри Должина: 182 м - Ширина: 14,5 см Дебелина: 14 мм
 • Долги дрвени плочи
 • Седум слоеви на лак применети однапред (Мат, свила или сатен)
 • Внимателно избрано дрво
 • Беспрекорно задоволство за корисникот
 • 14 mm дебелина
 • Создава длабочина во вашата соба
 • Брзо и лесно се поставува
 • Солуции за сите дополнителни додатоци
Add to cart